Een overschotje blackwell saus komt aardig van pas als je een amuse wil maken die je vast nog nergens hebt gegeten. De zure toets van de pickles past perfect bij de witte pens. De combinatie met de cassave chips geeft het geheel een heerlijk crunch. Niet helemaal keto maar toch low carb en het blijft natuurlijk een klein hapje.
Ingrediënten
een halve eetlepels pickels
10 ml room
boter
50 ml rundsbouillon
witte pens
cassave chips
kappertjes of augurkjes
Bereidingswijze
Als je geen overschotje blackwell saus hebt kan je deze snel maken al heb je helemaal niet veel van de saus nodig.
Giet de rundsbouillon in een pannetje en breng aan de kook.
Wanneer de bouillon gereduceerd is tot helft, voeg je de pickels toe en laat nog even doorkoken.
Voeg dan de room toe en laat de saus afkoelen.
Snij de witte pensen in schijfjes en bak ze in boter in een anti-aanbakpan tot beide zijden goudbruin zijn. Kruid naar believen met peper en zout.
Om de hapjes te maken, selecteer je cassave chips die een lichte kromming vertonen. De gebakken sneetjes witte pens halveer je best.
Lepel een beetje blackwell saus op een cassave chip. Leg daar een schijfje witte pens op en werk af met een kappertje of een stukje augurk.
Yorumlar